Velkommen

Velkommen til min blog om vægttab, livsstil og vægtvedligehold. Bloggen den er mest til egen brug, men du er velkommen til at kikke med og også til at skrive en kommentar

lørdag den 24. april 2010

Lørdagssteg: Filet royal


En filet royal fra Skagenfood fandt nåde for mit blik i fryseren i morges. Efter behøring optøning, valgte jeg at følge opskriften leveret af Skagenfood: Bruning på alle sider, og derefter i ovnen ved 170 grader i 30-45 minutter. Når kernetemperaturen er 58 grader (den var lidt varmere) så tages kødet ud og lægges i staniol og svøbes i et håndklæde i 25 minutter.

Dejligt, magert kød.

Tilbehøret idag var kogte kartofler, broccoli med citron/mandel sauce (smørsovs med citronskal, citronsaft og mandelflader), gulerodssalat og en sovs inspireret af Chicken Gumbo (set i TV, tilberedt af brøderne Price). Sovsen vagte ingen begejstring, heller ikke hos undertegnede - men resten smagte dejligt.

Ingen kommentarer: