Mad (hverdage)
- Kun een portion
- Følg tallerkenmodellen:
- Kød, fjerkræ, æg, fisk, ost og fedtstof skal udgøre 1/5 af tallerknen.
- Brød, kartofler, ris eller pasta skal udgøre det dobbelte dvs. 2/5 af tallerknen
- Grønsager og frugt skal også udgøre 2/5 af tallerknen
- Spis grønt til frokost hver dag
- Spis grove grøntsager hver dag
- Spis kun mager kød og fisk
- Ingen slik, dessert og kager til hverdag

Motion
- Motion 5 ud af 7 dage
- Cykel på arbejde eller hjem fra arbejde 2 ud af 5 dage
- Løbe 5 km 2 ud af 7 dage
- Optræning til 5 km på mindre end 30 minutter og derefter -1 minut til 25 minutter.
- Fitness 1½ time, 1 gang om ugen
- Mandag: Ingen motion
- Tirsdag: Løbetur 5 km (ca 30 minutter)
- Onsdag: Cykle til arbejde (ca 20 minutter)
- Torsdag: Fitness 1½ time
- Fredag: Cykle hjem fra arbejde (ca 20 minutter)
- Lørdag: Løbetur 5 km (ca 30 minutter)
- Søndag: Ingen motion
Motivation
- Løbetræning og monitorering heraf på docs.google
- Læse iform, altomkost mv
- Planlægning af mad
- Snakke med Karina på messenger
Næste gang:
1. Øvelser mens der løbes (gadedrengeløb, hælespark mv - se iform)
2. Træning til 10 km
Ingen kommentarer:
Send en kommentar