Så der skal være en plan - så har jeg da noget at holde mig til:
Mad
- Kun een portion
- Følg tallerkenmodellen:
- Kød, fjerkræ, æg, fisk, ost og fedtstof skal udgøre 1/5 af tallerknen.
- Brød, kartofler, ris eller pasta skal udgøre det dobbelte dvs. 2/5 af tallerknen
- Grønsager og frugt skal også udgøre 2/5 af tallerknen
- Halvdelen af frugt og grønt er grønt
- Halvdelen af grønt er grove grøntsager
- Spis kun mager kød og fisk (fed kød ved sjældne begivenheder)
- Ingen slik og kager til hverdag

Motion
- Cykel på arbejde 2 ud af 3 dage
- Løbe 5 km 1 ud af 3 dage
- Mindst 1 hurtig, kort tur om uge (for at få fart)
- Optræning til 5 km DHL løb
- Løbetræning og monitorering heraf på docs.google
- Læse iform, altomkost mv
- Planlægning af mad
- Snakke med Karina på messenger
Næste gang:
1. Øvelser mens der løbes (gadedrengeløb, hælespark mv - se iform)
2. Efterårets motion for mig selv og sønnen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar