Mad (hverdage)
- Kun een portion
- Følg tallerkenmodellen:
- Kød, fjerkræ, æg, fisk, ost og fedtstof skal udgøre 1/5 af tallerknen.
- Brød, kartofler, ris eller pasta skal udgøre det dobbelte dvs. 2/5 af tallerknen
- Grønsager og frugt skal også udgøre 2/5 af tallerknen
- Spis grønt til frokost hver dag
- Spis grove grøntsager hver dag
- Spis kun mager kød og fisk
- Ingen slik og kager til hverdag

Motion
- Motion 5 ud af 7 dage
- Cykel på arbejde eller hjem fra arbejde 2 ud af 5 dage
- Løbe 5 km 3 ud af 5 dage
- Optræning til 5 km på mindre end 30 minutter og derefter -1 minut til 25 minutter.
- Mandag: Ingen motion
- Tirsdag: Løbetur
- Onsdag: Cykle til arbejde
- Torsdag: Løbetur
- Fredag: Cykle hjem fra arbejde
- Lørdag: Løbetur
- Søndag: Ingen motion
Motivation
- Løbetræning og monitorering heraf på docs.google
- Læse iform, altomkost mv
- Planlægning af mad
- Snakke med Karina på messenger
Næste gang:
1. Øvelser mens der løbes (gadedrengeløb, hælespark mv - se iform)
2. Efterårets motion for mig selv og sønnen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar