Velkommen

Velkommen til min blog om vægttab, livsstil og vægtvedligehold. Bloggen den er mest til egen brug, men du er velkommen til at kikke med og også til at skrive en kommentar

onsdag den 2. juli 2008

Ny omgang kylling i fad

Den her ligner den anden så ligner den anden, med med mindre ændringer. Der er brugt røde bønner, hvilket er lige så fint som brune bønner. De kom i grøntsagerne hvilket gjorde at der blev spist flere.

Portionen blev lidt større da jeg havde gæster.

Husk at udbløde bønnerne på forhånd.

Ingredienser
  • 150 røde bønner

  • Marinade
    1. 2 dl ananas juice
    2. 4 spsk olivenolie
    3. 1 tsk Grøn Chilipasta
    4. 0,5 dl rød balsamicoeddike
    5. 0,5 dl soya sauce
    6. 50 gr sød chilisauce
    7. Gurkemeje
    8. ca 2 kg kyllingebryst
    Kylling i fad
    1. ca 350 gr gulerødder
    2. 2 store løg
    3. ½ knudekål (en rest jeg havde). Andre grøntsager som f.eks. pastinak kan også bruges
    4. ½ bøftomat (ca 100 gr tomat)
    5. 2 squash
    Tilbehør: Grov pasta, evt groft brød og evt sovs (kan laves før kyllingen og så koge ind i over en time).

    Kyllingen kan marineres dagen før, om morgenen eller bare et par timer før. Det kan med fordel gøres i en frostpose - der lægges i køleskabet.

    Om morgenen sættes bønnerne i blød. De røde bønner skal koge i 45 minutter så det skal sættes over først. Tænd ovnen på 200 grader.

    Alle grøntsagerne skæres i store stykker og marinaden hældes over. Vandet hældes fra bønnerne, der blandes mellem grøntsagerne. Salt og peber tilsættes til grøntsagerne. Kyllingestykkerne skæres i halve (mine var store) og lægges ovenpå grøntsagerne.

    Kyllingeretten sættes i ovnen.

    Efter cirka 15-25 minutter vendes kyllingestykkerne og der drysses birkes på. Retten skal stå i ovnen i cirka 45 minutter i alt.

    Husk at koge pastaen så det passer med at alt bliver færdigt samtidigt.


    Mening
    Jeg syntes ikke den blev så god som sidste gang - den manglede karakteren fra mangoen. Kyllingen bør også kunne komme lidt mere ned mellem grøntsagerne, ellers kan den nemt blive tør.

    Ingen kommentarer: