- 25 gram gær
- 1,25 dl vand
- 1 tsk salt
- 210 hvedemel
- Ovnbagt kylling (rest)
- Hovedsalat (2 små hoveder eller 1 stort)
- 2 store Gulerødder
- Ananas (konserves)
- Abrikos (rå) - var ikke noget succes fordi de var sure
- Agurk
- Majs (fra fryseren)
- Hvid balsamico (el anden hvidvinseddike)
- Soja
- Sukker
- Olivenolie
- Grønne krydderier: dild, persille, purløg o.l
Grøntsager: Mens dejen hæver. Salat og de andre grøntsager gøres rene og salaten rives i passende stykker, mens gulerødder og andre store grøntsager skæres i små tern eller tændstikker. Majs varmes.
Dressing røres sammen - den skal være sursød. Den kan laves tidligt eller så sent som når bollerne bages.
Kyllingerest: Varmes i microbølgeovn mens bollerne bages.
På billedet er der også langtidsbagte tomater (tomat i kvarte, olie, salt, peber, finthakket løg, krydderier - sættes i ovnen på 90 grader i 3-4 timer (eller på 150 grader i 1½ timer)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar